ЗА ВИКЕНД ПРЕКИД ЖЕЛЕЗНИЧКОГ И ДРУМСКОГ САОБРАЋАЈА И ОТЕЖАНО ВОДОСНАБДЕВАЊЕ

rampa-carsijaКако нам је потврдио директор ЈКП Водовод Душан Вуковић од саобраћајног инспектора добијена је дозвола за затварање железничког и друмског саобраћаја код рампе у Карађорђевој улици у времену од суботе 19. новембра од 7.00 часова до недеље 20. новембра до 20.00 часова, где ће се радити на санацији цевовода главног потисног вода . 

Железнички саобраћај биће преусмерен преко Мале Крсне док ће алтернативни правац за возила која се крећу у правцу Тополе бити кроз фабрику Гоша и кроз село Водице. 

Такође ће и водоснабдевање бити отежано па ће на располагању бити и цистерне за оне делове града који ће због смањеног притиска остати без воде. Обзиром да је квар велики и озбиљан тренутно се не може сигурно рећи који делови града ће и колико бити без воде па се треба припремити за наредна два дана са залихама воде.

У зависности од потребе може доћи и до потпуног искључења воде о чему ћемо вас благовремено обавештавати на порталу Паланка данас како нам информације буду пристизале 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/za-vikend-prekid-zeleznickog-i-drumskog-saobracaja-i-otezano-vodosnabdevanje/