ЗАХВАЛНИЦА ОПШТИНИ ПАЛАНКА ОД ДОМА ЗДРАВЉА ЗА ДОПРИНОС У БОРБИ ПРОТИВ КОВИДА-19

Директор Дома здравља, др Милан Матејић данас је уручио захвалницу председнику општине, Николи Вучену, за допринос у борби против вируса Ковид 19.

Том приликом, председник општине је захвалио др Матејићу на указаној пажњи и захвалио свим здравственим радницима и запосленима у паланачком Дому здравља на свему што су учинили за заштиту здравља  наших суграђана. -Улагање у здравство и наш здравствени систем општине  најважнијије посао који нас очекује у наредном периоду. Увелико радимо на томе и захваљујући др Матејићу, младом и амбициозном човеку, нашим грађанима обезбедићемо квалитетну здравствену заштиту. Др Матејић је од недавно директор, а већ се у многоме побољшао рад ове здрвстеве установе. Имамо најбоље организован пункт за масовну вакцинацију становништва, изјавио је Вучен. 

Он је додао да је данас почела ревакцинација грађана који су примили прву дозу вакцине, а од сутра ће се упоредо обављати и вакцинација пријављених грађана првом дозом. 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/zahvalnica-opstini-palanka-od-doma-zdravlja-za-doprinos-u-borbi-protiv-kovida-19/

1 comment

    • Владимир on 11/02/2021 at 13:04

    Ја теби и ти мени..
    Колико лекара је умрло? Лидери смо.

Komentari su onemogućeni.