Početna » “ЗАЈЕДНО ЗА ЉУБАВ, СОЛИДАРНОСТ И ХУМАНОСТ” ПАЛАНАЧКИ ГИМНАЗИЈАЛЦИ ОБЕЛЕЖИЛИ НЕДЕЉУ СОЛИДАРНОСТИ

„ЗАЈЕДНО ЗА ЉУБАВ, СОЛИДАРНОСТ И ХУМАНОСТ“ ПАЛАНАЧКИ ГИМНАЗИЈАЛЦИ ОБЕЛЕЖИЛИ НЕДЕЉУ СОЛИДАРНОСТИ

од Паланка данас
0 Коментар

,,Данас смо се на Тргу културе окупили да ширимо љубав, потражимо солидарност, искажемо хуманост“, речи су ученика Паланачке гимназије.Ученици Паланачке гимназије у сарадњи са Књижевним клубом 21 и представницима Црвеног крста Смедеревске Паланке у четвртак 9.5. обележили су Недељу солидарности и заједништва, Недељу Црвеног крста и месец активизма кроз поетско-музички програм који је био хуманог карактера, а прикупљена средства опредељена су за ученика гимназије Немању Ђорића. Акцију је подржала локална самоуправа.


Реализација ове активности је била и лепа сарадња професора који воде Обогаћен једносменски рад у школи. Идеја се родила на часу предмета Језик, медији и култура када су ученици са професорком Јеленом Ђурић обрађивали тему Аматеризам и креативни активизам. Они  су одрадили све планом предвиђене активности (осмишљавање наслова акције и креирање флајера, посета и обавештење свим школама у граду, сарадња  са представницима локалне самоуправе, израда мотивационих  порука које ће касније красити двориште наше школе и на крају креирање самог програма у коме су показали своје таленте.
Против насиља борићемо се песмом, игром и лепотом, закључак је овог лепог дружења.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept