ЗАКАЗАНА 4. СЕДНИЦА СО СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

so-trecaЗа петак 18. новембар, председник СО Смедеревска Паланка, Владан Вуковић, заказао је 4. седницу Скупштине општине, са почетком у 10.00 часова.

На Дневном реду пред одборницима наћи ће се 25. тачака за одлучивање и евентуално усвајање.

Одборници ће прво потврдити мандате новим одборницима СО, а потом ће одлучивати о разрешењу и постављењу секретара СО Паланка.

Затим ће уследити разрешење директора и именовање директора по следећим предузећима: ЈП Паланка, ЈП Паланка развој, Културни центар, библиотеке „Милутин Срећковић“, архива „Верослав Вељашевић“, Општинске туристичке организације, Центра за развој спорта и аматеризма у спорту.

Од 11. тачке почињу смене Управних одбора и то у апотеци „Здравље“, Дому здравља, Центру за социјални рад, ЈП Морава. Затим промене у надзорним одборима Дома здравља, ЈП Паланка развој.и промена председника Надзорног одбора у ЈКП Водовод. 

Разрешење и именовање члана Школског одбора школе „Милија Ракић“ у Церовцу, промена Школског одбора ОШ „ХИМ“, СШ „Жикица Дамњановић“, ОШ „Ђорђе Јовановић“ у Селевцу, ОШ „Радомир Лазић“ у Азањи, ОШ „Никола Тесла“ у Голобоку, ОШ „Брана Јевтић“ у Кусатку.

И као послења 25. тачка, одлучиваће се о Доношењу решења о измени Решења о образовању комисије за спровођење комасације у катастарским општинама Азања, Кусадак и Глибовац.    

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/zakazana-4-sednica-so-smederevska-palanka/