ЗАКАЗАНА 5. СЕДНИЦА СО ПАЛАНКА ЗА ПЕТАК 2. ДЕЦЕМБАР

so5Председник СО Смедеревска Паланка Владан Вуковић заказао је 5. седницу СО за петак 2. децембар.

На Дневном реду пред одборницима за разматрање и евентуално усвајање наћи ће се 28 тачака.

Прва тачка је разматрање Извештаја о извршењу буџета општине паланка за период 1.1.2016 до 30.9.2016 године. Друга тачка је Предлог ребаланса буџета за 2016 годину, затим Одлуке о услугама из области социјалне заштите, Одлука о изменама и допунама одлуке о усаглашавању рада Центра за социјални рад, предлог Одлуке о укидању ГФК Јасенице 1911.

 Потом следе предлози Одлука о изменама и допунама оснивачких аката предузећа чији је оснивач СО, усаглашавања са законом, програмима пословања, коришћења субвенција и сл. и то за ЈКП Водовод, ЈП Паланка, ЈКП Општинска гробља, ЈКП Пијаце, зеленило и чистоћа, ЈП Паланка развој. 

Доношење решења о давању сагласности на Програм коришћења субвенција за 2016 годину из буџета општине и то за ЈП Паланка развој и ЈКП Водовод.

Доношење решења за измене и допуне Плана и програма рада за Народни музеј, Центра за развој спортаи аматеризма, Библиотеке „Милутин Срећковић“, Културног центра, Дома здравља.

Доношење решења о измени финансијског плана апотеке Здравље је 25. тачка Дневног реда, потом следи разрешење и именовање члана Надзорног одбора ЈП Паланка, затим разрешење и именовање члана Управног одбора Дома здравља и као последња 28. тачака разрешење и именовање члана Управног одбора ГФК Јасеница 1911.

 

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/zakazana-5-sednica-so-palanka-za-petak-2-decembar/