Početna » ЗАКАЗАНА ЈЕДАНАЕСТА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ СМЕД. ПАЛАНКА

ЗАКАЗАНА ЈЕДАНАЕСТА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ СМЕД. ПАЛАНКА

од Паланка данас
0 Коментар

Седница Скупштине општине Смедеревска Паланка заказана је за четвртак, 26. октобар, у 10 часова. Одборнице ће на једанаестом скупштинском заседању одлучивати о предлогу извештаја о извршењу буџета за период јануар – јун 2023. године, предлогу програма коришћења средстава буџетског фонда за заштиту и унапређење животне средине за ову годину као и о предлогу измена и допуна програма уређивања земљишта, изградње и одржавања комуналне инфраструктуре са финансијским планом.
На дневном реду седнице наћиће се Решења о давању сагласности на измене финансијских планова, програма пословања и коришћења субвенција за јавна предузећа и установе, као и разрешења и именовања чланова Школских одбора.
Одборници ће такође разматрати предлог Одлуке о начину, поступку и критеријумима за успостављање права службености на ставрима у јавној својини, предлог Одлуке о финансирању наставника разредне наставе у продуженом боравку у ОШ „Станоје Главаш“ у Глибовцу за ову школску годину и предлог решења о утврђивању назива дела улице у Смедеревској Паланци.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept