ЗАПАЖЕН УСПЕХ ПАЛАНАЧКОГ ДРУШТВА УЧИТЕЉА НА УЧИТЕЉИЈАДИ У ЧАЧКУ

Друштво учитеља Смедеревске Паланке недавно је учествовало на Учитељијади која се ове годин. одржала у Чачку.

Из нашег  града учествовало је седам учитеља, Татјана Јовичић, Олга Никодијевић, Милица Грашић, Мирослав Михајловић, Ивица Кузмановић, Милош Маринковић и Душан Грашић и вероучитељ Срећко Милошевић.

Учитељијада, као манифестација, представља скуп учитеља у оквиру кога се врши стручно усавршавање на најприроднији и најефикаснији начин. Као што и најбољи учитељ, кроз игру, деци „подваљује“ знање, тако се и учитељи кроз пар дана дружења, приче и надметања, прилично несвесно, усавршавају,  надограђују, али и растерећују стреса.

Осим нових знања и лепих успомена, наши учитељи су ове године понели са собом и прегршт медаља и показали се као најуспешније друштво на Учитељијади. Тако су, што се тиче екипних спортова, освојили прво место у баскету и у фудбалу, треће место у надвлачењу канапа и треће место у полигону спретности.

Када су појединачни спортови у питању, прво место у шаху освојио је Ивица Кузмановић, друго место у стоном тенису Милош Маринковић и друго место у трчању на 100 метара Душан Грашић. Честитамо нашим учитељима и желимо им још пуно професионалних успеха.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/zapazen-uspeh-palanackog-drustva-ucitelja-na-uciteljijadi-u-cacku/