Početna » ЗАРОБИО ДЕВОЈKУ (20) У KУЋИ У СМЕДЕРЕВУ: Мучио је, тукао и претио!

ЗАРОБИО ДЕВОЈKУ (20) У KУЋИ У СМЕДЕРЕВУ: Мучио је, тукао и претио!

Оптужним актом је предложено да се оптужени огласи кривим за кривична дела која му се стављају на терет и да се осуди на једниствену казну затвора у трајању од 4 године и 10 месеци

од Паланка данас
0 Коментар

Основно јавно тужилаштво у Смедереву поднело је оптужни предлог против К.Р. (26 година) зато што је у периоду од 30. јануара па до 14. фебруара 2023. године извршио кривична дела злостављање и мучење, лака телесна повреда, угоржавање сигурности, као и кривично дело насилничко понашање.Наиме, оптужени је у наведеном периоду злостављањем своје емотивне партнерке старе 20 година, применом силе и претње, нанео оштећеној велики бол и тешку патњу у циљу застрашивања на тај начин што јој је најпре дана 30.01.2023. године у својој кући задао више удараца отвореним и затвореним шакама у пределу главе и тела, претио јој да ће је убити очевим ножем који је држао на столу, а потом јој и забранио да напусти његову кућу како би сакрио повреде које јој је нанео, где је оштећена и остала све до 07.02.2023. године, до када је наставио да је физички злоставља и да јој прети.

Оптужени је затим у ноћи између 11. и 12.02.2023. године оштећеној задао више удараца у тело дрвеном мотком, наставивши да јој у наредним данима непрестано шаље поруке са претњом да ће напасти на живот и тело ње и њој блиских лица, након чега јој је најзад, такође у својој кући, дана 14.02.2023. године нанео више удараца песницама и ногама у главу и тело, говорећи да поседује закопан пиштољ као и да ће је везати за дрво и тако је оставити.

На описани начин оптужени је оштећеној нанео лаке телесне повреде у виду већег броја нагњечина, огуљотина и подлива.

Такође, у ноћи између 11. и 12.02.2023. године, осумњичени је рођаку своје емотивне партнерке, на јавном месту, испред музичке школе у Смедереву задао више удараца наведеном дрвеном мотком, наневши оштећеном лаке телесне повреде, којом приликом је значајније угрозио спокојство грађана и теже реметио јавни ред и мир.

Оптужним актом је предложено да се оптужени огласи кривим за кривична дела која му се стављају на терет и да се осуди на једниствену казну затвора у трајању од 4 године и 10 месеци.Povezane vesti

Остави коментар

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept