ЗАСВЕТЛЕЛА НОВОГОДИШЊА ЈЕЛКА НА ТРГУ ЗА ПРОСЛАВУ „ДЕЧИЈЕ НОВЕ ГОДИНЕ“

Новогодишња јелка коју су поставили запослени у Општинској туристичкој организацији, засијала је у свом пуном сјају у вечерњим часовима када су се упалиле лампице. Главни трг је сада добио свечани изглед а у току викенда биће постављени и лампиони по главној улици тако да ће угођај бити комплетан. Наравно свему овоме ће се највише обрадовати наши најмлађи суграђани којима ће оваква атмосфера улепшати новогодишње празнике.

Већ данас, 23. децембра, у 16.30 часова на овом месту биће одржана манифестација „Дечија Нова година“ у организацији ПУ „Чика Јова Змај“, па дођите да подржите наше малишане у програму који су припремили за вас.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/zasvetlela-jelka-na-trgu/

6 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Naum on 25/12/2016 at 19:39

  Kasa prazna,prazna jelka,ali ko misli da zna lepse,izvolte,a ne samo da delite savete. Ti majko brizna dodji pa pomozi, nauci dete solidarnosti,od malena se uci. Najlakse je kritikovati,pu kaki smo to pogani narod. Pa hvala kazite, neko je to dao,doneo tu,a vi pametnjakovici,sta je vas doprinos sem bacanja papirica i pljuvawmja po asfaltu,ni kante ne znate za sta sluze! Bruke!

  • dolazi zima on 23/12/2016 at 20:40

  nma gazde u ovom nasem malom gradicu, nema autoriteta nema buducnosti zasad ,kako vas nije sramota male dece ne od nas matorih sto ne mozete ni jednu jelku kako treba da okitite da bar kad prosetamo dete gradom da zastane da kaze slikaj me ovde vidi kako je lepo, Sramote naseg grada stranke budu i prodju a vi bar vecina ostacete da zivite ovde ili u nekom okolnom selu pa bar subotom ce te doci ovde da prosetate po ovom gradu….eeee Sramote i bivsi i sadasnji

  • Gile on 23/12/2016 at 17:06

  Izgleda kao da je slucajno palo sa neba nesto na jelku…Bolje da nema ni to…

  • Gile on 23/12/2016 at 17:04

  Au sine pa da li moze bednije da izgleda????

  • Паланчанин on 23/12/2016 at 14:52

  Ама људи, па да ли имате очи? Ружно је, бедно и сиромашно украшено. Дај нека се неко мало потруди. То није питање пара, већ воље и укуса. Оне траке кода су лопатом бацане на дрво. Не вређајте грађане. Будите срећни ако неко не постави слику овог ругла на друштвене мреже, па да се настави са спрдањем Србије на рачун Паланчана.

  • Aleksandar on 23/12/2016 at 07:27

  Jos jedan od uspeha Palanackog rukovodstva!

Komentari su onemogućeni.