ЗАВРШЕН 4. МЕМОРИЈАЛ ЗОРАН ПОПОВИЋ ПОП У СМЕДЕРЕВУ-ПОБЕДНИК ЕКИПА МИНЕЛ ЕНИМ

Синоћ је пред препуним трибинама терена за мали фудбал на Веслачком у Смедереву, завршен четврти Меморијални турнир Зоран Попопвић Поп.

Овогодишњи победник је екипа Минел Еним, савладавши у финалној утакмици екипу Сплит 2016, која је остала на другој позицији. Трећепласирана је екипа Залагаоница Б&С, а четврту позицију изборила је екипа Kладионица Сокер.

По завршетку утакмица додељене су награде и захвалнице. Уручила их је Јована Поповић, ћерка Зорана Поповића Попа. Награда за фер плеј ове године отишла је у руке екипе Омладинци Смедерева. Организатори су као награду изненађења ове године доделили четвртопласираној екипи, Kладионица Сокер, бесплатно учешће на турниру идуће године.
Екипи Залагаоница Б&С за треће место припала је новчана награда у износу од 40 000 динара. Другопласираној екипи Сплит 2016 припало је 60 000 динара, а победницима, екипи Минел Еним, 200 000 динара. Најбољим екипама припали су и пехари и захвалнице за учешће на турниру и допринос сећању на Зорана Поповића Попа.

За најбољег голмана проглашен је Милош Kнежевић (Минел Еним), најбољи стрелац је Јован Лазаревић (Минел Еним), а најбољи играч четвртог Меморијала Зоран Поповић Поп је Марко Рајковић (Сплит 2016). Њима је, поред захвалница и пехара, припао и новчани износ од по 5 000 динара.

Захвалнице организатора за помоћ и подршку у организацији турнира припале су граду Смедереву, спорстким организацијама, јавним предузећима, спонзорима , медијима и појединцима.
Иначе, финално вече турнира отворили су ветерани – екипе Попових колега и другара, који су одиграли ревијалну утакмицу и на тај начин још једном одали почаст свом пријатељу.
Породица Зорана Поповића Попа захвална је свима који су дали допринос да се и ове године одржи турнир и очува сећање на Зорана. Организатори за идућу годину већ најављују неке новине у намери да овај Меморијал буде још квалитетнији и бројнији.
Четврти Меморијални турнир Зоран Поповић Поп почео је 14.јуна и играо се на терену Веслачког и Спортској хали, у зависности од временских услова. Такмичило се 28 екипа, а турнир од почетка прати велико интересовање играча, препуне трибине навијача, коректна навијачка и такмичарска атмосфера.

Зоран Поповић Поп преминуо је 19. октобра 2015.године у 51.години живота, након краће и тешке болести. Готово до последњег дана, упркос болести, био је на клупи ФK Пролетер, који је управо под његовом тренерском палицом тада ушао у виши ранг – зону Дунав.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/zavrsen-4-memorijal-zoran-popovic-pop-u-smederevu-pobednik-ekipa-minel-enim/