ЗАВРШЕН ЗИМСКИ ЦИКЛУС ПРЕДАВАЊА ЗА ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ У БАШИНУ

Пољопривредна апотека СТОЧАРСТВО ДОО из Смедеревске Паланке током месеца фебруара организовала је сваке среде у Башину пољопривредна предавања везана за пољопривреду.
У пар недеља представиле су се многи признати институти, семенске куће, Министарство Пољопривреде Сумарства и Водопривреде, пољопривредне апотеке и фито фармације. Пољопривредним произвођачима су пажљиво изабрани стручни предавачи пренели најновина истраживања, практична знања, упутили их у нове сорте хибрида као и у најпоузданије пестициде који су најпогоднији за одржавање њихових усеве.
Последње среде су се пољопривредни произвођачи уз незаобилазно мезе и пиће окупили и заједно пренели једни дугима утиске, своја запажања са предавања и своја практична знања која су марљивим радом сами стекли.
Желимо да се захвалимо пре свега Пољопривредној апотеци Сточарство на челу са Мирославом Ристивојевић који је заслужан за организацију овч6их предавања , представнику Министарства Пољопривреде господину Жељу Радошевић, свим изврсним предавачима, семенским кућама , фитофармацијама, институтима, и пољопривредним апотекама које су учествовале у овом пројекту. Велику захвалност дугујемо и свим произвођачима који су издвојили своје драгоцене време и без којих се није могло. Још једном хвала свима и видимо се наредног фебруара.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/zavrsen-zimski-ciklus-predavanja-za-poljoprivrednike-u-basinu/