ЗАВРШЕНА КОМПЛЕТНА СТАЗА У ПАРКУ КОД ШКОЛЕ ХИМ

Предузеће „Србијааутопут“ је јуче завршило асфалтирање стазе у парку код школе ХИМ, тако да је сада читав парк добио квалитетну стазу за шетњу и рекреацију малишана.

Подсећамо да су стазе у овом делу парка асфалтиране прошле недеље, међутим недостало је асфалта за десетак метара, тако да је овај посао одрађен јуче и сада је стаза комплетна на задовољство житеља Паланке.

Очекује се  да ускоро почне и градња зида око дечијег игралишта ХИМКО како би се спречило спирање земље на игралиште приликом обилнијих падавина.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/zavrsena-kompletna-staza-u-parku-kod-skole-him/

14 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Мајка on 31/07/2020 at 13:21

  Од института до моста треба да се заврше стазе које су припремљене у октобру, деца газе по камену и сви грађани. Молим Вас да питате надлежне када ће ово да се заврши !!!!!!!

  • Суграђанин on 31/07/2020 at 11:56

  Без претензије да се надгорњавам, али моја алузија се односила на манир ове власти који гласи: вичи, дижи заглушујућу буку, ућуткуј неистомишљенике, глуми праведност док на очиглед свију нас од наше Србије остаје руина!Надам се само да ће залутали појединци несвесни нашег суноврата схватити и они који то свесно раде престати и покајати се.Бити паразит и мислити како је то врста способности је за жаљење.Како радили тако нам Бог помогао!

   • Локал патриота on 01/08/2020 at 17:42

   Драги cуграђани/-нe,
   да ли видиш колико се само километара путева реконструисало и нових километара улица изградило само за непуне 2. године од доласка СНС-а и Александра Вучића на власт у овој Општини? Све то упркос светској депресији, ванредном стању, Корони…
   У почету се домаћински приступило, нашло решење за проблем дуга. Крпило и сабирало, направили план, радило се само најосновније, разјурилi багра делимично, јер је овај наш лепи град за време власти ДС-а и „г. Кене“ био мислим, али немој ме држати за реч што се тиче овог податка – 3. најзадуженија општина у Србији! Асфалтирали можда нешто по Глибовцу и до њега (до Глибовца, а не Кене 🙂 ) али то не рачунам… и завршили од 2000. до средине 2018. као власт која није довела ни једну једину гринфилд инвестицију у читаву Општину С. Паланка. А, где су рестрикције, воде, струје? Шта је са продајом „Дома Војске“ и претварањем истог у Макси?!?!!
   И нећу више да набрајам, људи сами виде виде …
   А, сад ме драги суграђанине, молим Вас најљубазније просветлите какав је то био елегантан и ефикасан манир бивше власти, а ту посебно мислим на Општинску у Паланци, јер ме мој град највише занима и за њега се највише бринем, али и на бившу власт на државном нивоу Државном нивоу, мада сада сам сигуран да је и Београд и остатак Србије у добрим рукама, без обзира на страшно мешање са свих страна света? Али, се само бојим да нам уз овакве суграђане, непријатељи и не требају. Нажалост…
   Једва чекам Ваше просветљење везано за квалитете опозиције, а тадашње власти и тога што су урадили за наш лепи градић!
   Унапред, захвалан:
   Локал патриота

    • Srbin on 01/08/2020 at 19:41

    alo botino, aleksandar vucic je u ovoj jadnoj zemlji vec vise od osam godina na vlasti i kada sve saberes se nije uradilo skoro nista. i ne, vucic u palanci nije na vlasti vec su to neobrazovani preletaci sa kupljenim diplomama. ako nije istina, navedi koju to funkciju zvalavi aleksandar ima u palanci?

     • Локал патриота on 02/08/2020 at 01:52

     Србендо,

     молим те немој да ме називаш ботином! Прво и основно, видим да користиш латиницу „Србендо“ и да ти матерњи, наш славни српски језик не иде баш од руке. Па, чак ни интерпункција латинична. Више ме твој стил писања потсећа на уличарски, од кога би и Доситеј и Вук, погли главе од срамоте! И, да… Више ме ти подсећаш на „Ботину“ бивше власти!! Ни један аргумент ниси изнео, него само ничим поткрепљене оптужбе. Оптужбе, ако имаш сазнанја ако знаш да је неко купио диплому изнеси то у тужилаштво, полицију, у новине и стани доказима иза тога, ако толико волиш ово земљу нашу и Паланку. Куповале су се дипломе пре Вучића и на „Панчевачком бувљаку“…
     И реци ми молим те зашто мислиш да је претходна власт била толико боља од ове?

     Зар те није било срамота да те представља Кена? Чак и када убоде падеж…

     И на ког жвалавог Александра мислиш? Није ми то баш најјасније?
     Али, без демагогије молим те! Само имена и шта је ко и по којој цени урадио за ову општину и НАШУ ЛЕПУ СРБИЈУ!!!

      • Aleksandar Petrovic on 02/08/2020 at 13:55

      На жалост јеси бот, те путеве које је изградио служе да нам 30.000-40.000 младих одлази у инистранство сваке године, док Вучић запошљава неспособне страначке ботове

    • Суграђанин on 02/08/2020 at 13:44

    Свако добро ти желим…Бог доноси просветљење!

   • Локал патриота on 02/08/2020 at 03:31

   Нема надгорњавања овде Суграђанине, само аргументи и добре намере, бар са моје стране. Бар са моје стране. Само аргументе прихватам. Наш суноврат је почео поодавно, свестан си тога надам се… Али, много пре Вучића, сложићеш се надам се. Али „дно дна“ што би рекли ви млади и смо дотакли за време Тајкунских власти на републичком нивоу и Кене као председника ове општине. Док су се други опорављали од ДС-а, Тадића, Динкића и екипе ми смо у мраку и без воде и струје рушили ДОМ ЈНА.
   А, ако се сећаш скоро све телевизије и јавни сервис и све најчитаније новине су говориле о Армагедону за Србију и крају света за нас и ратове и пропасти и 7 пошасти и све у Библијском тону, и то ако дође СНС на власт. По мојој слободној процени, 80-90% најчитанијих и најгледанијих гласила је то предвиђало. Али сигуран сам да ово пишеш из других побуда и чим ме називаш политички кратковидим. Видим да само сваки пост критикујеш, и само критикујеш. А нисам ни набројао шта је све добро урађено на општинском нивоу само за две непуне године. А нико ми не рече где би сада били да оста ДС и Тадић као владајућа гарнитура. Ајде геополитички просвећени људи.
   То је то о чему ти причаш, то је тај манир: „МИ и после нас потоп, ЉУДИ!“ „вичи, дижи заглушујућу буку, ућуткуј неистомишљенике, глуми праведност док на очиглед свију нас од наше Србије остаје руина!“, ко’ што ти лепо рече, али за погрешне људе у погрешно време. Мене СВЕ ТО потсећа на манир старе власти, и то на оба нивоа, пре њиховог суноврата.
   Али, ипак и претендујем да ти скеренем пажњу да је овде свако изнео своје мишљење, а нико није ухапшен прогоњен и гарантујем ти да неће ни бити. Значи слободна земља, у мери у којој смо то заслужили и за колико смо се изборили.
   Само ми реци, ако те не мрзи да пажљиво прочиташ одговор „СРБЕНДЕ“, на мој коментар на твој пост, па ми молим те реци: „Да ли те и то потсећа на бота бивше власти и на манир о коме си говорио?“
   Ко год прошета Паланком видеће да се ради на сваком кораку у сред светске пандемије. И не само Паланка него и цела Србија на коју сам поносан. Када се изборимо са короном биће то још боље и брже. Сигуран сам у то, само данам се Кена не понови, а неће. Народ је рекао своје на изборима! Сви суграђани Србије који су хтели и могли да испуне своју грађанску дужност су то урадили 74% СНС. А, сада треба да синергијом вратимо Паланку и све варошице и села наше Општине и региона где јој је и место. Корак по корак! Али, то морају сви Паланчани добре воље и енергије и добрих идеја – ЗАЈЕДНО. Не мораш да припадаш странци или да ходаш по Кудречким ситним валима, сам’ да заврнеш рукаве и урадиш нешто за свој град, комшију, улицу. Ма, шта год ако ствцарно не видиш ширу слику. Лако је само критиковати! Хвала и лаку ноћ!
   Одох да радим.

  • Суграђанин on 31/07/2020 at 10:39

  Што волим овакве вести!Завршена стаза, асвалтирана лева страна тротоара, десна… Да човек помисли како је у последњих пар година Паланка скроз пресвучена асфалтом.Треба само обићи улице: Мајора Гавриловића, Паланачке чете, од В.Влаховића ка дису(нема тротоара за децу)…

   • Milan on 31/07/2020 at 11:29

   Pa da sad ne valja vest a kada je prošle nedelje ostalo nedovršeno ovo parče odman se našli „sugrađanini“ da komentarišu kako se kod nas ništa ne završi, kako će ovo ostati, kako je to neko ukrao….

  • Učitelj on 31/07/2020 at 07:20

  Da se asfaltiraju i trotoari od DIS- do HRŠ škole! Uskoro kreće školska godina….Sramota da i ova generacija đaka prvaka mora da koristi kolovoz umesto trotoara! A pravac je dugačak tako da se baš brzo vozi! Ne bi bio loš i jedan ležeći policajac, radi bezbednosti prvaka! Nadam se da ima neko savestan u lokalnoj samoupravi i pozabavi se time!

   • Azanjac on 31/07/2020 at 10:58

   E da mi je znati koji si ti kvazi učitelj. Ništa ti ne valja šta god se uradi, a uradi se dosta u zadnje vreme. Pretpostavljam da ti je bolje bilo dok je Palanka bila Keningrad, ali hvala Bogu više nije.

    • Učitelj on 31/07/2020 at 13:49

    Neki ljudi kada ne znaju šta da kažu, bolje da prdnu! Mnogo pametnije zvuče!

     • Nikola on 01/08/2020 at 00:30

     Azanjac, to sto ces od sad da vozis po asfaltu traktor kad izadjes iz njive, ne znaci da su ti noge izasle iz opanaka a na glavu pao cilindar i u ruku doleteo stap od mahagonija. Uz duzno postovanje seljaku koji me hlebom hrani i puskom brani, ipak se drzi njive i pusti „učitelje“ da vecaju da li ima ili nema smisla nesto praviti, rusiti, prepravljati..

Komentari su onemogućeni.