ЗАВРШЕНИ РАДОВИ НА ГЛАВНОМ ПОТИСНОМ ВОДУ У КАРАЂОРЂЕВОЈ УЛИЦИ (ВИДЕО)

cev-krajВечерас око 21.30 часова завршени су радови на санацији главног потисног вода у Карађорђевој улици код пружног прелаза. Портал Паланка данас је био на лицу места у време завршетка радова и присуствовали смо затрпавању цеви.

Како су нам надлежни потврдили нормализација водоснабдевања у свим деловима града ће потрајати до јутра, пошто је потребно тестирати мрежу, допунити резервоар Р1  и на тај начин обезбедити и више делове града са водом. Већ од 22 часа вода је почела да стиже до појединих потрошача који су прикључени на главни потисни вод и који су били без воде од почетка радова тј, од 7.00 часова у суботу. 

Иако је било планирано да се радови заврше до 20.00 часова због непредвиђених околности су потрајали 90 минута дуже али ипак екипа ЈКП Водовод у сарадњи са Нискоградњим је успела да посао изведе до краја на задовољство грађана.

Што се саобраћаја тиче он ће функционисати за сада отежано, пошто је потребно уредити шахте и затрпати цеви а након тога долази асфалтирање што ће вероватно потрајати неко време.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/zavrseni-radovi-na-glavnom-potisnom-vodu-u-karadjordjevoj-ulici/