ЗАВРШНЕ АКТИВНОСТИ ПРОЈЕКТА ИНСТАЛИРАЈ ДРУШТВО

kzm-inst-drusУ оквиру програма Млади су закон, у четвртак, 20. октобра 2016. са почетком у 10:30, у фоајеу Kултурног центра – уз подршку Kанцеларије за младе, биће одржана завршна активност пројекта “Инсталирај друштво”, који спроводи омладинска група “Друштвени мајстори“ из Смед. Паланке. Тема овог пројекта је прекомерно и неадекватно коришћење интернета, пре свега код млађе популације. – Том приликом, биће приказан кратки играни филм, који су режирали чланови омладинске групе, као и изложба фотографија. И филм и изложба обрађују тему неадекватног коришћења интернета и мобилних уређаја.
Раније спроведене активности у оквиру овог пројекта су видео-презентације и предавања на поменуту тему. Предавања, чији аутори су чланови омладинске групе, одржана су у свим паланачким школама. – Такође, изведен је улични перформанс, односно кратки сценски комад, који су креирали чланови омладинске групе и који је одигран пред великим бројем младих, али и пред значајним бројем уличних пролазника.
Циљ овог пројекта је да се младима указе на лоше аспекте прекомерног коришћења интернета и мобилних уређаја. Све активности предвиђене омладинским пројектом “Инсталирај друштво” у целости су спроведене.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/zavrsne-aktivnosti-projekta-instaliraj-drustvo/