ЗБОГ БАХАТИХ ГРАЂАНА УКЛОЊЕНЕ ЛЕД СВЕТИЉКЕ ИЗ УЛИЦЕ ТРГ ХЕРОЈА

Новопостављена лед расвета у улици Трг хероја је данас уклоњена. разлог за овакав потез локалне самоуправе је неваспитање и бахатост појединаца како је рекао Никола Вучен председник општине Смедеревска Паланка и који је написао на свом ФБ профилу:

Поштовани суграђани,

Није довољна само воља и напор руководства Општине да се улепша град. Проблем је несхватљива свест и неваспитање појединих бахатих грађана који не презају да униште све оно што наш град чини лепшим.

Због таквих смо принуђени да уклонимо прелепе уличне светиљке у улици Трг хероја како би их сачували од потпуног уништења. Ово је немила одлука јер поред ангажовања полиције, инспекције и других органа светиљке нисмо могли да сачувамо.Све ово до тренутка док се свест тих бахатих геађана не промени.Очигледно да ни санкције које су предузете нису биле довољне да се вандализам спречи.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/zbog-bahatih-gradjana-uklonjene-led-svetiljke-iz-ulice-trg-heroja/

7 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Palancanin on 04/04/2019 at 08:52

  Svetiljke sigurno nisu najlepše, čak šta više su daleko od toga, ali treba pohvaliti trud da se uradi bilo šta. Eto koliko smo nisko pali!!! A nevaspitana deca i njihovi još gori roditelji će se valjda smiriti kada ne budu više dokoni. Evo možda baš u skorijoj budućnosti kada se otvori par novih fabrika u Palanci, pa da imaju gde da se prazne…

  • Ja on 04/04/2019 at 00:36

  Isto tako, resenje uredjenja parking prostora oko gimnazije i dela ulice Vuka Karadzica u smeru ka Maxiju. Sve je to lepo ali zasto smanjiti parking prostor, koji je ionako mali, promenivsi koso parkiranje u paralelbo. Koliko parking mesta je izgubljeno? Takodje visina i oblik ivicnjaka kod gimnazije nije namenjen za parkiranje. Zasto???

  • Ja on 04/04/2019 at 00:30

  Postavili cackalice visine 50cm crne boje na 10cm od kolovoza i ocekuju da ne budu ostecene. Pa ovo nije osvetljenje za prometnu ulicu ovo je za neku privatnu kucu ili hotel. Omg….celnici ukljucite malo vase mozgove ili procitajte malo neku literaturu…

   • Pero on 06/04/2019 at 13:08

   Nažalost nas Palančana, previše je bahatih i u stanovnišvu i u vlasti. Ali to nije problem sa ovim svetiljama. Ovakve svetiljke nisu predvidjene ni za šetalište, a kamoli za prometnu ulicu. Ubetonirani stubići? Amaterski. Problem veći od bahatosti i nevaspitanja su nestručnost i neobazovanje. A, ostalo su samo posledice.

  • Milica on 03/04/2019 at 23:12

  Svaka osuda za bahatost. Ali da su svetiljke prelepe, nisu. U zivotu nista ruznije nisam videla! Bolje da su se ugledali na rasvetu koja postoji u gradovima sa malo vise ukusa i stila.

  • rqweqtyrtt on 03/04/2019 at 16:27

  Predlazem da se demontirane svetiljke nadograde sa po jednim masivnim celicnim stubom od 3 metra koji bi se dole na zemlji jos bolje ucvrstio sa jednom metalnom plocom zavarenom za stub i usrafljenom u beton velikim srafovima i da se na vrh stuba stavi ova svetiljka sto je skinuta i koja bi bila gore zakacena ili zavarena ukoso kao konzola, izvodljivo je.

  Predlazem i da se sve to ofarba u neku boju koja ce lakse da se primeti i to u belu na primer.

  … i sve to da se vrati nazad, sta mislite ?

   • Vera lovova on 03/04/2019 at 18:06

   Samo roditelje kazniti po dzepu.Nevaspitani roditelji,nevaspitana i deca.

Komentari su onemogućeni.