Početna » ЗБОГ ИМОВИНЕ ПРЕТИО ЖЕНИ И СИНУ ПА САМ ПОЗВАО ПОЛИЦИЈУ У СМЕДЕРЕВУ

ЗБОГ ИМОВИНЕ ПРЕТИО ЖЕНИ И СИНУ ПА САМ ПОЗВАО ПОЛИЦИЈУ У СМЕДЕРЕВУ

од Паланка данас
0 Коментар

На основу предлога Основног јавног тужилаштва у Смедереву, због постојања основане сумње да је извршио кривично дело насиље у породици, према осумњиченом М.М. (67 година) одређен је притвор у трајању од 30 дана због постојања особитих околности које указују да би у кратком временском периоду учинио кривично дело којим прети.Осумњичени се терети да је у два наврата својој супрузи и сину упутио озбиљне претње по живот и тело, на тај начин што им је најпре у породичној кући, приликом вербалне расправе због нерашчишћених имовинских односа, рекао да ће убити и њих и себе, које претње је затим поновио и у телефонском разговору са дежурном службом након што је сам позвао службени број ПУ Смедерево 192, пријављујући оштећене да га вербално малтретирају.

Од стране тужилаштва је према осумњиченом најпре одређено задржавање а потом је, с обзиром да је утврђено да су породични односи очигледно озбиљно поремећени, као и с обзиром на више пута упућене претње оштећенима, што све представља особите околности које указују да би у кратком временском периоду учинио кривично дело којим прети, предложено и одређивање притвора.

Кривично дело насиље у породици чини свако ко применом насиља, претњом да ће напасти на живот или тело, дрским или безобзирним понашањем угрожава спокојство,  телесни интегритет или душевно стање члана своје породице. За основни облик наведеног кривичног дела запрећена је казна затвора од 3 месеца до три године, стоји у саопштењу ОЈТ Смедерево.Povezane vesti

Остави коментар

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept