ЗБОГ ПРЕКОМЕРНЕ ПОТРОШЊЕ НОЋНА ИСКЉУЧЕЊА ВОДЕ

Из ЈКП Водовод обавештавају грађане да због превелике потрошње воде последњих дана, ниво воде у резервоарима није довољан за уредно водоснабдевање. Зато ће морати да се прибегне вечерњим и ноћним искључењима.

Из ЈКП Водовод још једанпут апелију на грађане да воду не користе за заливање башти, прање плочника, аутомобила итд, како би воде било довољно за уредно водоснабдевање.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/zbog-prekomerne-potrosnje-nocna-iskljucenja-vode/

10 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Knight on 27/06/2017 at 13:03

  Kod mene posto zivim i visljem delu Palanke noc pocinje oko 17h posto tad nestaje voda a ovo ce trajati sve dotle.dok narodu ne prekipi jer niko dvadeset godina nije resio taj probleb a narod se pravi kao da se nista ne desava i sve je u najboljem redu. Decu nemamo sa cime da okupama uvece lonciramo se kao da smo u 18 veku. Dokle vise,prosle godine smo imali restrikcije i u oktobru.Dokle vise???

   • cirkus on 27/06/2017 at 17:12

   Ako mi veruješ i ti i ostali, stvarno mi je žao što nema vode ali i sam kažeš da ja situacija ovakva već dvadeset godina a pitam ja i tebe i ostale, šta uradismo mi SVI za to vreme. Malo li je dvadeset godina, rukama bi smo renovirali vodovod i vodosnabdevanje a ne mi svi skupa smo se divili lezilebovićima i lopužama, opravdavali ih, sažaljevali ih (zbog navodno teške situacije za koju su oni sami krivi) i čekali da nešto padne sa neba i bude nam bolje.

    • Knight on 27/06/2017 at 23:09

    Nista,sedimo kuci i kuckamo po forumima umesto da se konacno ujedinimo oko jedne stvari koje je bitna za ceo grad,nema mesta za politiku ovde i razlike ! Treba nam voda ako i tu gledamo politicku propadnost onda ne treba voda u cevima uvopste. Lepo na bunar pa na lonce. Ovo je sansa da se konacno ujedinimo oko jedne stvari a to je VODA!!!

     • cirkus on 28/06/2017 at 04:38

     Apsolutno saglasan!

  • Ime on 27/06/2017 at 12:31

  U Cvijićevoj gejzir već tri dana. Juče svraćao jeda dilea iz Vodovoda, kaže „popraviću kad dobijem platu“.
  Mala Plana već dva dana bez vode, a nadležni iz Vodovoda kaže da nije ni znao da tamo nema vode.

  • Sss on 27/06/2017 at 09:22

  Pre neki dan, na Tv Jasenica, predsednik Velike Plane reče nam da Plana, MIMO UGOVORA, sa Smed. Palankom, DAJE MNOGO VIŠE VODE nego što nam pripada, po ugovoru, kako reče čovek, da ne bi bilo ugroženo zdravlje gradjana Palanke, zbog nedovoljno vode!!!
  A kod nas u Palanci, voda teče ulicama i niko danima ne preduzima da se zakrpe popucale cevi!!! Tako se “ zahvaljujemo“ Velikoj Plani! Bruka

  • Sss on 27/06/2017 at 09:13

  Ljudi, vi niste normaln, definitivno!!! Ko je ovde lud? Po celom gradu popucale cevi i voda nemilosrdno teče ulicama i rasipa se a vi apelujete da gradjani štede vodu!??
  Sramota da bude rukovodstvo opštine jer ništa ne preduzima da se urgentno reši problem sa restrikcijama!!! Predsedniče, ugroženi su životi gradjana Palanke , najviše dece, bez vode na 40+ stepeni….Sramota, u 18.30h nestaje voda!!!

   • cirkus on 27/06/2017 at 17:00

   Gde si bio prethodnih godina, pametnjakoviću. Kao da je sad nastao ovaj problem. Ko je, Vas, „pametne“ Palančane sreo i upoznao ni pakao mu neće teško pasti, neko je rekao.

    • Данило on 27/06/2017 at 19:14

    Локална власт нема времена да се бави тиме, јер је приоритет да се из општине избаци Гоца Костић бивши секретар скупштине, жена зло, која је својим сплеткарењем и неморалним понашањем на одговрној функцији (преко 20 година је била секретар Општине) и довела општину Паланку(некада једну од најлепших градића у Србији) у стање да личи на неку касабу.

    • Sss on 27/06/2017 at 20:56

    Pa gde si “ Lebati“??? Ovih dana ću da te pronadjem, da malo popričamo o “ gradskim problemima“!?! Da vidim kakav to pakao pominješ! Vidimo se!

Komentari su onemogućeni.