Početna » ЗБОГ ПРЕТЊИ БИВШОЈ ЖЕНИ ДА НЕЋЕ ДОЧЕКАТИ НОВУ ГОДИНУ ЛОЗОВИЧАНИН ИСТУ ДОЧЕКАО У ПРИТВОРУ

ЗБОГ ПРЕТЊИ БИВШОЈ ЖЕНИ ДА НЕЋЕ ДОЧЕКАТИ НОВУ ГОДИНУ ЛОЗОВИЧАНИН ИСТУ ДОЧЕКАО У ПРИТВОРУ

По налогу Руководиоца ОЈТ-а Велика Плана од стране полицијских службеника ПС Велика Плана дана 30.12.2022. године донето је решење о задржавању осумњиченог З.Ж. из Лозовика (рођ. 1971. године) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело Насиље у породици из чл. 194 став 1 Кривичног законика.

Према наводима кривичне пријаве осумњичени је дана 29.12.2022. године позвао брата своје бивше супруге и запретио да његова бивша супруга неће дочекати Нову годину као и да ће ће их све побити. У ранијем периоду према осумњиченом је у три наврата примењиван Закон о спречавању насиља у породици тако што су изрицане хитне мере с тим да је једна хитна мера и даље на снази.

Након саслушања осумњиченог на основу предлога поступајућег заменика судија за претходни поступак Основног суда у Великој Плани одредила је притвор према осумњиченом због постојања особитих околности да би останком на слободи могао утицати на исказе оштећене и сведока.

Ради утврђивања потпуног чињеничног стања тужилаштво ће у даљем току поступка саслушати оштећену као и сведоке.

ОЈТ Велика ПланаYou may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept