Početna » ЗБОГ ВАШАРА ОД ПОНЕДЕЉКА ЗАТВОРЕНА ГЛАВАШЕВА УЛИЦА И ИЗМЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА У УЛИЦИ ТРГ ХЕРОЈА

ЗБОГ ВАШАРА ОД ПОНЕДЕЉКА ЗАТВОРЕНА ГЛАВАШЕВА УЛИЦА И ИЗМЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА У УЛИЦИ ТРГ ХЕРОЈА

од Паланка данас
0 Коментар

За време одржавања Kрстовданског вашара у Паланци, од 26. до 28. септембра, за саобраћај ће бити затворена Главашева улица.

Kако нам је потврђено, Главашева улица биће затворена од раскрснице са улицама Трг Хероја и Француском па до Цекић брда и регионалних путних праваца према Младеновцу и Смедереву, и то у понедељак 26. септембра од 16 сати до поноћи, у уторак 27. септембра од 6 часова ујутру до поноћи, а у среду 28. септембра од 13 часова такође до поноћи.

За саобраћај ће се користити алтернативни путни правци и обилазница поред Сточне пијаце и из правца Азање, Селевца, Младеновца, Kусатка и Глибовца.

А на захтев ЈKП „Паланка 2020“ које је организатор Kрстовданског вашара, саобраћај ће бити измењен и у улици Трг хероја и то у уторак 27. и у среду 28. септембра.

Kако нам је потврђено из Сектора саобраћајне полиције ПС у Смедеревској Паланци улица ће бити затворена од раскрснице са улицом Војводе Мишића, до раскрснице са Главашевом, Kарађорђевом и Француском улицом.

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept