Početna » ЖЕЛЕЗНИЦА ЋЕ РАДИТИ ДУЖЕ ТОКОМ ТРАЈАЊА ФЕСТИВАЛА „ЕГЗИТ” Ванредни поласци између Новог Сада и Београда

ЖЕЛЕЗНИЦА ЋЕ РАДИТИ ДУЖЕ ТОКОМ ТРАЈАЊА ФЕСТИВАЛА „ЕГЗИТ” Ванредни поласци између Новог Сада и Београда

Током трајања предстојећег фестивала „Егзит”, који ће се на Петроварадинској тврђави одржати од 11. до 14. јула, уводе се додатни поласци између железничких станица у Београду и Новом Саду, па ће посетиоци, који намеравају да дођу из престонице на „Егзит”, моћи возом да дођу до Српске Атине за мање од сат времена током свих пет ноћи.

Осим више од 50 редовних полазакла између два града који су путницима доступни од 5.30 до 23 часа, посетиоцима фестивала биће на располагању додатних пет полазака са станице Београд центар у 21.30, 22, 23, 0.10 и 1 сат, а из Новог Сада предвиђени су термини у 1.30, 2.30, 3.30 и 4.30 сати.Редовни вечерњи возови 748, 750 и 751 користиће и станице у Петроварадину током трајања фестивала, а карте за додатне линије могу да се купе путем мобилне апликације или веб сајта „Србијавоза”, као и на благајнама и картоматима.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept