ЖЕЉКО РАДОШЕВИЋ НОВИ ПРЕДСЕДНИК ОО СПО СМЕД ПАЛАНКА

На Скупштини ОО СПО у Смедеревској Паланци која је вечерас одржана у просторијама странке за новог председник изабран је Жељко Радошевић, државни секретар Министарства пољопривреде а за заменика је именован Љубиша Бркић. Досадашњи председник Добрица Јозић се захвалио члановима на дугогодишњој сарадњи и пожелео срећу и успешан рад у вођењу странке новом председнику.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/zeljko-radosevic-novi-predsednik-oo-spo-smed-palanka/

5 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Никола Савић on 09/12/2018 at 01:03

  Жељко РАДОШЕВИЋ је домаћин човек,који своју стручност у области пољопривреде-ратарству доказао делом!
  Смедеревска Паланка, може бити поносна на Радошевића, јер он дужност секретара у Министарству пољопривреде обавља, часно, и нема лепљиве прсте!
  Драго ми је што је за председника О.О СПО Смедеревска Паланка, изабран Жељко РАДОШЕВИЋ, јер је он симбол ове Странке!

  • Vjeko on 08/12/2018 at 21:34

  SPO Srbiji treba. Glas razuma

 1. Значи као и велики брат снс постављате поверенике (није Жељко крив). Врх странке( Видак-ов) успешно уништава странку годинама. Остаће само тужно и болно сећање да је у Општини Паланка некад био СПО. Ако промене избони систем у већински ( под притиском ЕУ и света) тек ту нећете имати ништа заједно са ткз „братом“ снс. Ко би гласао за владу где седе оваки министри , Вулин,Брнабићка, Михаиловићка,Расим-дрога,Дачић-певаћица 100евра, итд. Ту у тој власти једини ко ваља је Жељко и Поповић донекле…

  • Kvazi političar on 07/12/2018 at 13:07

  Pomogao je da se ugasi Institut za povrtarstvo…

  • ivan on 06/12/2018 at 22:36

  E moj Zeljko koliko si godina drzavni sekretar i sta si pomogao nasoj Opstini,osim onda kada ti je gostovao Sasa Dragin pa zatekao u tvom dvoristu gomilu jesenjeg djubriva koje si dobio od Drzave besplatno .

Komentari su onemogućeni.