Početna » “ЖИРАФЕЋИ ЈЕЗИК” Младе из СРБИЈЕ, ХРВАТСКЕ И МАКЕДОНИЈЕ уче ненасилној комуникацији

„ЖИРАФЕЋИ ЈЕЗИК“ Младе из СРБИЈЕ, ХРВАТСКЕ И МАКЕДОНИЈЕ уче ненасилној комуникацији

од Паланка данас
0 Коментар

У овиру пројекта „Научимо жирарефећи језик! Ненасилном комуникацијом до мирног решавања сукоба“ који реализује Удружење грађана „Свет речи“ из Велике Плане у партнерству са Удругом „Пројект грађанске демократске иницијативе из Белог Манастира и НВО „Женска акција“ из Радовиша, периоду од 16.до 26.фебруара, у хотелу „Вир“ у Великој Плани, окупљено је 36-оро младих из Србије, Хрватске и Северне Македоније.Током десетодневног боравка на размени, млади узраста од 15 до 20 година учиће о техникама ненасилне комуникације и језику срца, познатом као „жирафећем“, учити једни од других и једни о другима. Највећи број учесника припада категорији младих из осетљивих друштвених група.

Завршна активност је перформанс „Говоримо језиком жирафа!“ који ће припремити и извести у сали Дома омладине у Великој Плани у суботу, 24.фебруара у 18х.

Представници наше земље су млади који похађају Техничку школу „Никола Тесла“, ЕУШ „Вук Караџић“ (општина Велика Плана), Паланачку гимназију, Техничку школу у Бору и Деспотовцу, Средњу стручну школу у Крагујевцу.

Пројекат је подржан из средстава ЕУ, у оквиру програма Ерасмус плус, КА152.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept