Početna » ЗЛАТНА МЕДАЉА ЗА КВАЛИТЕТ ДОДЕЉЕНА ОШ “ОЛГА МИЛОШЕВИЋ”

ЗЛАТНА МЕДАЉА ЗА КВАЛИТЕТ ДОДЕЉЕНА ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“

од Паланка данас
0 Коментар
Није лако постићи успех. Није било лако заслужити златну медаљу за квалитет образовања. За ОШ „Олга Милошевић” у Смедеревској Паланци и све људе који у њој раде ово је значајно признање.То је важно и за наш град, за све наше ученике и родитеље. Да би се постигао мали успех потребно уложити много. Много свега: идеја, енергије, стрпљења, снаге, знања, мукотрпног рада, упорности… вођених на прави начин! У ову медаљу је свако од нас уложио по један златан комадић свог рада.
На Међународном сајму образовања „Путокази“, у Новом Саду који је ове године одржан 18. пут, 9. и 10. марта 2023. године, стручна комисија доделила је Основној школи „Олга Милошевић“ ЗЛАТНУ медаљу као оцену квалитета рада образовних установа у Србији и региону.
Годинама се боримо да померимо границу у послу којим се бавимо. Ова награда нас обавезује да будемо још бољи и успешнији!Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept