ЗЛАТО И БРОНЗА ЗА ПАЛАНАЧКУ АТЛЕТИЧАРКУ ТАМАРУ ИВКОВИЋ НА ПРОЛЕЋНОМ МИТИНГУ У КРУШЕВЦУ

На пролећном атлетском митингу у Kрушевцу (15.4.2019), чланови Атлетског клуба ЕЛИТ учествовали су са три такмичара где су са шест личних рекорда задовољили очекивања тренера Ненада Милинковића.

Најзапаженији успех остварила је Тамара Ивковић (2006) у категорији млађих пионирки,освојила је златну медаљу у бацању вортеха где је бацила 49.66 метара, најдаље од свих девојчица на такмичењу и приближила се на 2 метра од рекорда Централне Србије и поправила свој лични од 8 метара такође је и у скоку у даљ из зоне освојила бронзану медаљу и поправила свој лични рекорд за 9 цм.

Ђорђе Милошевић (2005) је на свом првом такмичењу заузео 5 место у бацању кугле и на 60 м седмо место за старије пионире,док је његов млађи брат Лазар (2008) у бацању вортеха заузео 7 место и на 60 м 9 место на свом првом такмичењу.
Атлетичари Елита у суботу одлазе на митинг у Сремској Митровици а у четвртак Тамара Ивковић на Државном првенству у школској атлетици јури медаљу у Сремској Митровици.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/zlato-i-bronza-za-palanacku-atleticarku-tamaru-ivkovic-na-prolecnom-mitingu-u-krusevcu/