ЗЛАТО ЗА ТАМАРУ ИВКОВИЋ У БАЦАЊУ КУГЛЕ

Овог викенда 28. децембра на новогодишњем митингу у организацији А.К. Црвена Звезда атлетичарка Елита Тамара Ивковић, у свом последњем наступу у категорији млађих пионирки, у скоку у даљ, била је четврта а у бацање кугле са новим личним рекордом у дворани са 11.85 цм освојила прво место.

На серију митинга Партизана, Топ Џампа и Црвене Звезде је судио и атлетски судија из Смедеревске Паланке Ненад Милинковић.Треба напоменути да је са овим такмичењима кренула дворанска сезона атлетских такмичења која се наставља већ од 15 јануара где ће у већем броју учествовати и атлетичари Елита који марљиво тренирају са тренером Ненадом Милинковићем и тренером Kристијаном Стевановићем.

Такође, на серији међународних митинга одржаних у атлетској дворани на Бањици 21.  децембра атлетичари Елита, у заиста најачој конкуренцији, постигли су одличан успех са освајањем два четврта места.

Уз личне рекорде Тамара Ивковић у бацању кугле и Дамјан Јовановић на 60 м, треба напоменути да су једини из Смедеревске Паланке добили позивнице за митинг као једни од најбољих у Србији у својим дисциплинама.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/zlato-za-tamaru-ivkovic-u-bacanju-kugle/