ЗНАЧАЈ КОРЕЈСКЕ ФАБРИКЕ У ПАЛАНЦИ ПРЕПОЗНАО ЦЕО РЕГИОН

Хрватски портал „Пословни дневник“, који се између осталогу бави привредом, финансијама, инвестицијама и иновацијама, посветио је пажњу Смедеревској Паланци и јужнокорејској фабрици аутоделова Kјунгшин кејбл, која је за пет месеци изграђена у индустријској зони Губераш.“Јужнокорејска компанија Kјунгшин кејбл завршила је изградњу погона у којем ће радити 1000 радника.

„Изграђена је творница јужнокорејске компаније Kyунгсхин Цабле у Смедеревској Паланци, а у постројење које ће од ожујка сљедеће године запошљавати око тисућу радника уносе се и монтирају стројеви, а већ су почели и разговори за посао. За само четири и пол месеца, на мјесту гђе је била планирана регионална депонија за Велику Плану, Смедеревску Паланку и Рачу, изграђена је творница која се простире на 20.000 четворних метара“ пише између осталог на хрватском порталу.

Овим поводом се огласио и Никола Вучен, председник општине Смедеревска Паланка, који је рекао:

Поштовани суграђани,
Цео регион зна зашто је Смедеревска Паланка добила велику фабрику.
Хрватски медији су у суперлативу посветили пажњу Смедеревској Паланци и јужнокорејској фабрици аутоделова Kјунгшин кејбл. Сви добро знамо зашто и како је наша општина добила ову стратешку инвестицију.


Све је заслуга Председника Србије Александра Вучића и Владе Србије, заслуга његове политике и ставова, које поштује, уважава и цени цео свет. Политика Александра Вучића, заснована на обнови земље и инфраструктурним инвестицијама, помера границе у развоју наше Србије и улива сигурност, јер је посвећена будућности.
Грађани, са којима свакодневно обнављамо Смедеревску Паланку, препознају изузетну посвећеност Александра Вучића и Владе Србије решавању озбиљних проблема и подизању стандарда. Препознају су политику развоја, мира и стабилности и зато подршка грађана расте из дана у дан.
Фабрика јужнокорејске компаније „Kјунгшин кејбл“ у Смедеревској Паланци је завршена. У постројење које ће од марта запошљавати до хиљаду радника уносе се и монтирају машине, а разговори за посао протичу одличном динамиком. Изузено нам је драго што се Смедеревска Паланка влатила на међу стратешке индустријске центре, који се обнаљају са циљем развоја и бољег позиционирања Србије у региону, Европи, свету… Сви знају шта смо и где били и сви виде шта смо сада, сви виде огромне инвестиције и Србији исказују поштовање које заслужује.

И то није све. Незамисливо другим срединама, јер се никада нису нашле у нашој кожи, али Смедеревској Паланци и свима нама враћено је основно људско достојанство.
Заслугом Председника Србије и Владе Србије, поново имамо општину у којој је лепо живети. Враћају нам се млади из већих српских градова и из иностранства. Замислите, поново имамо редовно водонабдевање, поново имамо нормалне путеве и тротоаре, поново имамо улично осветљење. Школе, јавна предузећа и месне заједнице су нам одблокирани, запослени редовно примају плате, улажемо у све сегменте друштва. Другим срединама ово можда звучи нормално, али код нас није тако било. Били смо таоци бившег режима који нас је вукао у суноврат из којег повратка, да су остали власт, никада не би било. Грађани то знају. Зато и подржавају Председника Србије, Владу Србије и локалну власт.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/znacaj-korejske-fabrike-u-palanci-prepoznao-ceo-region/

2 comments

    • neko iz mase on 18/03/2021 at 18:44

    U Hrvatskoj Rimac automobili prave super automobile i u njih ulaže Porsche, a ovde se ljudi lože na pogon za motanje kablova…..zaista je neverovatno dokle je doslo sve….

    sto bi rekao onaj matori s klipa „Koju posluku porati“

    • Jelena on 18/03/2021 at 10:50

    Normalne trotoare i dalje nemamo.

Komentari su onemogućeni.