Početna » ЗНАТЕ ЛИ ШТА ЈЕ ВРБОПУЦ? Све нам је ближи, а ево какав је то феномен’!

ЗНАТЕ ЛИ ШТА ЈЕ ВРБОПУЦ? Све нам је ближи, а ево какав је то феномен’!

Пролеће прелази праг, а ми вам саветујемо да уживате у надолазећем врбопуцу, па нека пуца све у шеснаест

од Паланка данас
0 Коментар

Знате ли шта је врбопуц?

Наиме, време од Младенаца до Благовести (22.март – 7.април) је период у години када врба цвета и листа у народу се назива врбопуц.Врбопуц није псовка! Врбопуц је феномен. И само што није кренуо. Према веровању наших старих врбопуц је крив за оно када заборавите кључеве или плаћање рачуна, па вам бака онако унезвренима добаци преко рамена „да се ниси ти мало заљубио, а?“.

А баш то лудило у нашем народу има и свој назив – “врбопуц”! Пролећно заљубљивање, бујање хормона, занос и слобода коју осетимо са првим зрацима сунца… доказује да се и ми будимо баш као и сунце након зиме, баш као и пролеће!

Врбопуц је српска реч која означава пролећно бујање еротике.

Врбопуц значи да ће хормони бројчано надјачати мождане ћелије, па ће тако бити сасвим јасно зашто је љубавни хороскоп за март као срце на рингишпилу. Пролеће прелази праг, а ми вам саветујемо да уживате у надолазећем врбопуцу, па нека пуца све у шеснаест!Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept