ЗОРА МАРКОВИЋ (1952-2020)

Вест о твом одласку узнемирила нас је – све твоје колеге из Основне школе „Вук Караџић“.
Отишла си у пензију 2010. године, а чини нам се као да је било јуче. Све време си била са нама и уз нас; посећивала нас, бодрила, помагала, саветовала и радовала се нашим успесима. Посебно си имала разумевања за младе колеге које су правиле прве кораке у просвети. Прозвали су те Мајка Зора, и баш такву ћемо те сви памтити и сачувати у срцима и сећањима. Позитивна, несебична, стрпљива, таква си увек била. Безгранично си волела Наташу и Марка, а касније и њихову децу и са нама делила њихове радости и успехе.
Нама, школи и својим колегама, посветила си најбоље што си имала – себе. Остали су трофеји и плакете као сведоци твог великог спортског духа и свих победа.
Имала си још времена да љубављу дарујеш своју децу и своје унуке.
Много смо тужни што си нас тако рано напустила. Чуваћемо сећање на тебе кроз најлепше успомене које нас везују за све дане у којима си била уз нас!
Твоја школа „Вук Караџић“
Зора Марковић, наставница физичког васпитања, пре доласка у ОШ „Вук Караџић“ 1986. године, радила је у ОШ „Милија Ракић“ у Церовцу и у ОШ „Лазар Станојевић“ у Ратарима.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/zora-markovic-1952-2020/

1 comment

    • Duda Paunic Krulj on 08/07/2020 at 20:54

    Kosarka,rukomet,odbojka,fudbal,streljastvo,gimnastika u svemu si bila najbolja a tako neprimetna.Mi koji smo bili deo tvog zivota znali smo koliko smo bogati.Nesebicna u davanju kao baka,roditelj,prijatelj,igrac na terenu.
    Draga moja drugarice pocivaj u miru ,medju zvezdama.

Komentari su onemogućeni.