ЗВЕЗДИНЕ ДЕЛИЈЕ ИЗ ПАЛАНКЕ НА МЕЧУ КВАЛИФИКАЦИЈА

Црвена звезда је задивила Европу! Екипа Дејана Станковића је сјајном игром надокнадила минус из Казахстана, и не само то, на стадиону „Рајко Митић“ Каират је до ногу потучен.

Атмосфера на стадиону је била фантастична! А за то су заслужна деца из читаве Србије и региона, њих око 15.000. Направиле су мале Делије амбијент за незаборав, амбијент о којем ће се причати широм света.

Међу навијачима су била и деца из Смедеревске Паланке и то њих 60 у пратњи старијих, како је било и условљено за долазак да деца морају да буду у пратњи учитеља, директора или тренера, а на десеторо деце дозвољен је један пунолетни пратилац. Уједно, деца су могла да имају навијачка обележја, а пратиоци не.

Малишани из Паланке, који су били на утакмици, тренирају и такмиче се за ФК Колонија 11421 и ФК Јасеница, у лигама млађих категорија а са њима су били и другари из Младеновца. Ово је било једно дивно искуство за њих и прелепа прилика да уживају у сјајној игри својих љубимаца.

Звезда је под казном Европске фудбалске уније (УЕФА) од једног меча без публике, плус један условно, због вређања Златана Ибрахимовића на утакмици Лиге Европе прошле сезоне, али је било  дозвољено присуство деце до 14 година из школа.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/zvezdine-delije-iz-palanke-na-mecu-kvalifikacija/