Početna » (ВИДЕО) КОНЦЕРТ „ПУТЕВИМА СРПСКИХ ЛЕПОТА“ У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

(ВИДЕО) КОНЦЕРТ „ПУТЕВИМА СРПСКИХ ЛЕПОТА“ У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

Под покровитељством Општине, а у организацији Културног центра, одржан гала музички концерт

Програм у коме учествују врхунски извођачи, маштовито осмишљен и вешто репертоарски укомпонован, мало шта може да поквари. Упркос претећој олуји и наглој промени времена, и публика и ансамбл опере Народног позоришта у Београду уживали су у музици различитих жанрова.


Од познатих арија, до попуралниох песама, од Шостаковичевог Валцера број 2, преко филмске музике Енија Мориконеа, до „Вина и гитара“, солисти Опере, Љубица Вранеш, мецоспоран, Драгана Радаковић, сопран и диригенткиња и Драгољуб Бајић, баритон, у пратњи гудачког оркестра “Bellezza Serba“, сваку нумеру извели су професионално и педантно, уз истински емотивни патос, изазивајући искрено одушевљење публике.


Гала концерт у башти Културног центра, потврдио је оно што је показало пре месец дана завршено Културно лето – да Смедеревска Паланка на подручју културе, програмским садржајима и интересовањем публика, увелико надраста провинцијске оквире.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept