Početna » ПЧЕЛАРСКО ДРУШТВО “ЈАСЕНИЦА” ОРГАНИЗОВАЛО МЕДЕНИ ДОРУЧАК И ПОСЕТУ ПЧЕЛИЊАКУ ЗА УЧЕНИКЕ ОШ “ОЛГА МИЛОШЕВИЋ”

ПЧЕЛАРСКО ДРУШТВО „ЈАСЕНИЦА“ ОРГАНИЗОВАЛО МЕДЕНИ ДОРУЧАК И ПОСЕТУ ПЧЕЛИЊАКУ ЗА УЧЕНИКЕ ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“

од Паланка данас
0 Коментар
Чланови ПД ,,Јасеница“ у уторак 9.4.2024. године посетили су ОШ ,,Олга Милошевић“. Том приликом је за око 300 ученика послужен мед за доручак.




У наставку манифестације организован је излет на језеру Кудреч, где су ученици са својим учитељима, у природном окружењу, правили тематске паное и бојанке инспирисани пчеларством.Затим, уследила је посета пчелињаку Данила и Бранке Лазаревић где је ученицима омогућено посматрање кошница и пчела из непосредне близине.

Такође, пчелари нашег друштва упознали су их са животним циклусом пчела, пчелињим производима и објаснили значај пчела на живи свет око нас. Домаћини су за све посетиоце обезбедили медењаке и лимунаду за ужину.

Још јeдном позивамо све чланове нашег друштва да скромном донацијом у виду тегле меда, помогну и омогуће наставак ове велике акције здравог ,, Меденог доручка“ а све у циљу да манифестацију проширимо на готово све школе у нашој општини.


Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept