Početna » УХАПШЕН ЗАТВОРСКИ ЧУВАР У СМЕДЕРЕВУ ЗБОГ КРАЂЕ НОВЦА ОСУЂЕНИЦИМА

УХАПШЕН ЗАТВОРСКИ ЧУВАР У СМЕДЕРЕВУ ЗБОГ КРАЂЕ НОВЦА ОСУЂЕНИЦИМА

На основу дате сагласности Основног јавног тужилаштва у Смедереву, дана 04.01.2023. године задржан је до 48 сати Р.Д. (1973) иначе запослен у Окружном затвору у Смедереву на пословима затворског чувара, због постојања основа сумње да је радном месту извршио кривично дело тешка крађа.




Њему се ставља на терет да је у дужем временском периоду од септембра месеца 2022. године до почетка јануара 2023.године, у више наврата, користивши подесни кључ, из благајне Окружног затвора, отуђио новац из осуђеничког депозита, злоупотребљавајући одсутност других запослених.

За кривично дело тешка крађа предвиђена је казна затвора у трајању од минимум једне до осам година, а закон такође предвиђа и обавезну одбрану осумњиченог од стране адвоката. Именовани ће сутра бити спроведен у Основно јавно тужилаштво ради саслушања у својству осумњиченог.

ОЈТ Смедерево


You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept