Početna » ДАНАС И СНЕГ И KИША: Субота испуњена ПАДАВИНАМА, а дуваће и ветар

ДАНАС И СНЕГ И KИША: Субота испуњена ПАДАВИНАМА, а дуваће и ветар

У Србији ће наредних седам дана бити умерено до потпуно облачно и хладно

 


У Србији ће данас бити облачно са падавинама, а у брдско-планинским пределима са снегом уз повец́ање висине снежног покривача, а у нижим пределима са кишом која ц́е од средине дана и после подне са даљим падом температуре прец́и у снег, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.




Више падавина биц́е на југозападу, југу, југоистоку и истоку Србије, у нижим и брдским пределима формирање снежног покривача висине од пет центиметара до 20, а на планинама локално и више од 30 центиметара.

Дувац́е слаб и умерен, повремено и јак северозападни ветар. Јутарња температура биће од три степена до седам, дневна температура ће бити у паду, а средином дана и после подне кретац́е се од нула на југу до пет степени на северу Војводине и у Неготинској Kрајини.

У Београду ће сутра бити облачно, ветровито и хладно, повремено са слабом кишом, у вишим деловима града са падом температуре после подне и увече краткотрајно и суснежицом и снегом.

Дувац́е слаб и умерен, повремено и јак северозападни ветар. Дневна температура без вец́ег колебања око четири степена, после подне у паду на два степена.

У Србији ће наредних седам дана бити умерено до потпуно облачно и хладно.



You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept