Početna » МАНИЈАК ОСУЂЕН ЗБОГ ПОЛНОГ УЗНЕМИРАВАЊА ЈЕДВА ПУНОЛЕТНЕ ДЕВОЈКЕ

МАНИЈАК ОСУЂЕН ЗБОГ ПОЛНОГ УЗНЕМИРАВАЊА ЈЕДВА ПУНОЛЕТНЕ ДЕВОЈКЕ

од Паланка данас
0 Коментар

– Основно јавно тужилаштво у Смедереву је процесуирало Б. М. из Пожаревца (47) због кривичног дела полног узнемиравања, оглашен је кривим и осуђен на казну затвора, а уз то му је изречена и мера безбедности забране комуникације са оштећеном.



Њему се ставља на терет да је 15. јула 2022. године, око 3 и 30, у Смедереву, полно узнемиравао оштећену која је у време извршења кривичног дела имала тек навршених 18 година, на тај начин што је најпре почео да је прати Улицом 16. октобра, а на себи је имао само мајицу док је у доњем делу тела био наг, због чега је она почела да трчи ка улазу своје зграде. Када ју је сустигао и приближио се на раздаљину од око два метра, држећи у руци свој полни орган, оштећена је почела да вришти и наставила да бежи, након чега је и осуђени отрчао у супротном правцу.

Према одредбама Кривичног законика, полно узнемиравање јесте свако вербално, невербално или физичко понашање које има за циљ или представља повреду достојанства лица у сфери полног живота, а које изазива страх или ствара непријатељско, понижавајуће или увредљиво окружење, наводи се у данашњем саопштењу Основног јавног тужлаштва у Смедереву.



Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept