Početna » УЧЕНИЦИ ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“ ИЗ СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ НА КОНФЕРЕНЦИЈИ „Go International“

УЧЕНИЦИ ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“ ИЗ СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ НА КОНФЕРЕНЦИЈИ „Go International“

Фондација Темпус је 27. и 28. јуна 2024. године у Београду организовала међународни догађај под називом „Go International“.




Догађај је био посвећен значају интернационализације у образовању, са циљем да наставницима из 12 земаља пружи прилику за професионално усавршавање и повезивање са колегама из различитих делова Европе.Поносни смо што су нашу школу представљали и наше богато Еразмус+ искуство поделили ученица Ирис Живанчевић 5/2 и наш бивши ученик Димитрије Новаковић. Ирис је говорила о мобилности (Грчка) у оквиру пројекта OUT AND ABOUT. Изразила је задовољство боравком у грчкој школи, где је упознала многе нове пријатеље, учила и играла се заједно са њима, унапредила знање енглеског језика научила о једној другој култури, програмирању и како је важно и забавно учити ван учионице.

Димитрије је говорио о мобилности (Турска) у оквиру пројекта DARE TO BE DIFFERENT, истичући да му је ово искуство и рад на креирању оригиналног драмског дела THE TOKENS OF FRIENDSHIP омогућило да унапреди креативно размишљање, самопоуздање, тимски рад, културну свест, језичке вештине и да стекне важне вештине за будућу каријеру. Ученике су за конференцију припремали учитељица Слађана Вукосављевић и наставници Јасмина Милићевић и Стефан Антонијевић.

“Ништа што је вредно не долази на брзину. Рад, константан и марљив рад је једини начин да се дође до резултата који ће трајати.”



You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept