Početna » НАЈЈАЧИ РИВАЛУ ПРВОМ КОЛУ: ВОЈВОДИНА СТИЖЕ У СМЕДЕРЕВСКУ ПАЛАНКУ НА ОТВАРАЊЕ КЛС СЕЗОНЕ!

НАЈЈАЧИ РИВАЛУ ПРВОМ КОЛУ: ВОЈВОДИНА СТИЖЕ У СМЕДЕРЕВСКУ ПАЛАНКУ НА ОТВАРАЊЕ КЛС СЕЗОНЕ!

Лепше отварање историјске сезоне Кошаркашке лиге Србије у Смедеревској Паланци није се могло замислити. У халу ОШ Вук Караџић стиже најквалитетнији ривал.

Вољом жреба данас је одлучено да ће у 1. колу КЛС-а, 5. октобра, кошаркаши Младости СП угостити Војводину из Новог Сада.

Дакле, очекује нас прави спектакл, јер су Новосађани изузетно јак тим, предвођен бившем репрезентативцем Марком Јагодићем Куриџом, као и сјајним домаћим и страним кошаркашима.


Иначе, на жребу, који је директно преношен на каналу Арене Спорт, Младост СП је добила такмичарски број 4. Куглице је извлачио млади репрезентативац Србије и кошаркаш Црвене звезде Андреј Костић

То значи да ће у 2. колу Паланчани гостовати екипи Вршца, такође веома квалитетном саставу. У 3. колу дочекују екипу СПД Радничког из Крагујевца.

Прво коло КЛС у сезони 2024/2025 на распореду је 4. и 5. октобра, а поред меча Младост СП – Војводина, састају се Динамик Балканбет – БКК Раднички, КК Џокер – Младост Максбет, Златибор Моцарт – Слобода, Чачак Qуантоx – Врша Меридианбет, Тамиш – Металац, ОКК Београд – Слога и Нови Пазар Саламандер – КК СПД Раднички.

Младост је, подсећамо, заједно са екипом БКК Раднички која је била прва у Другој лиги, пласман у највиши ранг српске кошарке изборила освајањем другог места, забележивши 24 победе и шест пораза у прошлој сезони.

фото: КЛС



You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept