Početna » ПРВИ ДИРЕКТАН ПРЕНОС ИЗ СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ: МЕЧ КОШАРКАША МЛАДОСТИ СП И ВОЈВОДИНЕ УЖИВО НА АРЕНИ СПОРТ!

ПРВИ ДИРЕКТАН ПРЕНОС ИЗ СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ: МЕЧ КОШАРКАША МЛАДОСТИ СП И ВОЈВОДИНЕ УЖИВО НА АРЕНИ СПОРТ!

Заиста, много бенефита ће пласман кошаркаша Младости СП у Кошаркашку лигу Србије донети не само клубу, већ и Смедеревској Паланци.

Тога полако постајемо свесни, а тек ћемо бити када елитна КЛС почне. Већ премијерну утакмицу сезоне, историјску у хали ОШ Вук Караџић, моћи ће да види цела Србија, па и регион.



Наиме, како је званично потврђено телевизија Арена Спорт ће директно преносити меч 1. кола КЛС-а из Смедеревске Паланке и Војводине из Новог Сада. Ово је дуел који отвара читаво првенство.

Термин је петак, 4. октобар, у 18 часова на кналу Арена Спорт 4! То је први пут у историји да се спортски догађај из нашег града преноси на телевизији од националног и регионалног значаја.

Биће то и прилика да се паланачка кошарка представи у правом светлу, уз пуне трибине и фер и коректну атмосферу.

Надамо се и добром отпору кошасркаша Младости СП првом фавориту и изузетном тиму Војводине, кога предводи, као челник клуба, легендарни Жељко Ребрача.

Спорт 026



You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept