Početna » Паланачкој гимназији “Кутак за посебан тренутак”

Паланачкој гимназији „Кутак за посебан тренутак“

Након вишемесечног рада и подршке, са поносом објављујемо да се међу победницима другог циклуса конкурса „Мењамо заједно“, који је и ове године окупио велики број грађанских иницијатива из Подунавског и Браничевског округа нашао и наш тим са пројектом Кутак за посебан тренутак. Конкурс је имао за циљ да подржи локалне активисте у стварању позитивних промена у својим заједницама, кроз финансијску подршку за иновативне и одрживе пројекте.




Наш тим су чинили ученици Јован Вујичић, Даница Николић и професорке Бојана Ђорђевић и Јелена Ђурић.
Ове године готово 50 пријављених иницијатива прошло је кроз процес селекције, а 14 најбољих тимова наставило је учешће у првој фази конкурса и њихове идеје су додатно развијане кроз две обуке које су организоване са циљем пружања подршке у обликовању идеја тако да окупе што већи број грађана и буду што успешније. Током тог периода, сви учесници су имали прилику да раде са менторима како би унапредили своје пројекте, док је независна комисија оцењивала њихове коначне идеје. Од 14 пројеката изабрано је шест победничких, међу којима је и Паланачка гимназија. Следи реализација овог пројекта у нашој школи предвиђена за период октобар-децембар.



You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept