Početna » НА ПРОИЗВОДНОЈ ТРАЦИ ЕКСПЛОДИРАО ПРОЈЕКТИЛ: У фабрици “Слобода” у Чачку четири особе повређене, једна теже

НА ПРОИЗВОДНОЈ ТРАЦИ ЕКСПЛОДИРАО ПРОЈЕКТИЛ: У фабрици „Слобода“ у Чачку четири особе повређене, једна теже

У ЕКСПЛОЗИЈИ у фабрици наменске индустрије "Слобода” у Чачку јутрос су повређене четири особе, од којих три лакше, а једна је задобила теже повреде, јавља репортер Танјуга.

Према информацијама са терена, до експлозије је дошло на одељењу артиљерије, где је на производној траци експлодирао један пројектил.

Из Чачанске болнице је саопштено да је на ургентно пријемно одељење примљен мушкарац старости 36 година са опекотинама лица, врата и повредом руке и након опсервације смештен на интензивну негу.



Последња експлозија у „Слободи“ догодила се пре три године у јуну и тада није било повређених радника.

Председник Владе Републике Србије Милош Вучевић изјавио је да је најважније да се повређени у јутрошњој експлозији у фабрици “Слобода Чачак” опораве и да се што пре врате породицама и послу.
Вучевић је за ТВ Пинк рекао да се у тој фабрици рукује са запаљивим материјалима.

“То је производња која користи супстанце које су опасне и захтевају посебну пажњу”, указао је Вучевић и додао да не треба прејудицирати шта је узрок експлозије и да треба сачекати шта кажу полиција, војна полиција, форензика.

“Најважније да нам људи буду добро. То је високо ризичан посао. Надам се да ће људи бити добро. Иначе, ‘Слобода Чачак’ је јако добро организована и једна од најбољих фабрика са добрим асортиманом. Деси се и најсикуснијим радницима, нажалост”, навео је премијер.

У експлозији у фабрици наменске индустрије “Слобода” у Чачку јутрос су повређене четири особе, од којих три лакше, а једна је задобила теже повреде, јавио је репортер Тањуга.

тањуг



You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept