Početna » КАКАВ ПЕХ: Ушао у тужилаштво и испала му кесица марихуане

КАКАВ ПЕХ: Ушао у тужилаштво и испала му кесица марихуане

По налогу дежурног јавног тужиоца Основног јавног тужилаштва у Смедереву данас је ухапшен Н.А. из Смедерева (40 година), због постојања основане сумње да је извршио кривично дело неовлашћено држање опојних дрога.


Наиме, данас, након што је од стране тужилачког особља у ходнику тужлаштва у току радног времена уочена ПВЦ кесица у којој се налазила зељаста зелена материја налик на опојну дрогу марихуана, полицијски службеници ПУ Смедерево извршили су форензички преглед лица места, након чега се приступило даљем оперативном раду у циљу идентификације у том моменту непознатог учиниоца и утвђивања тачних околности под којима се опојна дрога нашла у службеним просторијама.

На основу прикупљених доказа осумњиченом НА је приликом уласка у просторије тужилаштва како би предао поднесак, будући да већ од раније такође има својство осумњиченог у једном другом поступку, предметна ПВЦ кесица највероватније случајно испала из џепа а да он то није ни приметио, након чега се удаљио из зграде тужилаштва.

Осумњичени ће у току данашњег дана уз кривичну пријаву бити приведен јавном тужиоцу ради саслушања.



You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept