Početna » СТАТИСТИКА КОШАРКАША МЛАДОСТИ СП У ПРВА ТРИ КОЛА КЛС: МАТИЋ НАЈЕФИКАСИЈИ, СТОЈАНОВИЋ НАЈПРЕЦИЗНИЈИ, НИКОЛИЋ НАЈКОРИСНИЈИ

СТАТИСТИКА КОШАРКАША МЛАДОСТИ СП У ПРВА ТРИ КОЛА КЛС: МАТИЋ НАЈЕФИКАСИЈИ, СТОЈАНОВИЋ НАЈПРЕЦИЗНИЈИ, НИКОЛИЋ НАЈКОРИСНИЈИ

Кошаркаши Младости СП у петак гостовањем у Сомбору настављају дебитантску сезону у Кошаркашкој лиги Србије. У прва три кола испунили су основни циљ и остварили прву и истроријску победу у елитном рангу.



Занимљива је статистика паланачких кошаркаша. Тимски Младост СП има 70 поена по мечу, проценат шута из игре је 42%, за три поена 30,4%. Остварено је 110 скокова и 46 асистенција. Изгубљених лопти је 53, а освојених 10.

Појединачно најбољи стрелац тима је Алекса Матић са 43 поена, а најкориснији играч по индексу корисности је Александар Николић (29 индексних поена).

Најпрецизнији кошаркаш је Младен Стојановић, који има 100 % у шуту за два и 56% за три. Има 71% шут из игре.

Драгослав Папић има сва погођена слободна бацања (13/13). Највише скокова има Александар Николић укупно 16.

Наравно, први асистент је Петар Шпаровић са 22 успешна додавања, по чему је други у лиги. Он има и највећу минутажу, превео је 84 минута у игри.

Највише освојених лопти има Алекса Матић 3, а највише изгубљених Петар Шпаровић 13.



You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept