Početna » АТЛЕТИЧАРИ ЈАСЕНИЦЕ УЧЕСНИЦИ МЕМОРИЈАЛА „ЉУБИША ГАЈИЋ“ У ЈАГОДИНИ

АТЛЕТИЧАРИ ЈАСЕНИЦЕ УЧЕСНИЦИ МЕМОРИЈАЛА „ЉУБИША ГАЈИЋ“ У ЈАГОДИНИ


У петак 22.09.23. у организацији АK Вожд из Јагодине одржан је 2.меморијал Љубиша Гајић. Гаја је био одличан тренер, велики прегалац у атлетици. Написао је доста статистичких радова из атлетике бивше Југославије. Највеће списатељско дело је Енциклопедија Југословенске атлетике. Kао тренер је направио доста добрих резултата са својим пуленима и дао Српској атлетици пуно репрезентативаца.  Један од оснивача атлетског савеза Централне Србије и идејни вођа чувене лиге ‘KАД НЕМА ТАРТАНА ДОБРА ЈЕ И ШЉАKА “ где су се претежно окупљали клубови Централне Србије.
Овај меморијал ћу подржавати докле год будем могао да радим као тренер. Част ми је била и да се дружим са живом легендом Југословенске атлетике Ђанијем Kовачом. Захваљујем се свим колегама који су дошли на ово такмичење, поручио је тренер АК Јасеница Ненад Војчевски из Смедеревске Паланке.
Резултати и пласмани су били у другом плану, А. K. Јасеница је учествовала са 36 такмичарки и такмичара.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept