Početna » “ДАНИ ЗОРАНА ЈОВАНОВИЋА” СЕ ОДРЖАВАЈУ 12. ЈУЛА У ТОПОЛИ

„ДАНИ ЗОРАНА ЈОВАНОВИЋА“ СЕ ОДРЖАВАЈУ 12. ЈУЛА У ТОПОЛИ

Под покровитељством општине Топола одржава се трећи фестивал народне музике „Дани Зорана Јовановића“.
Свечано отварање заказано је за 12. јул у 20 часова.
Учествују: Данка Стојиљковић, Иван Кукољ Куки, Нада Топчагић, Дејан Тејовац, Драган Аксентијевић Ћира, Драган Стојисављевић, Оркестар „Кобре“ Војкана Јовића и Стефан Даниловић.

Програм:

14 часова

Такмичарски део фестивала који се одржава у сали Културног центра у Тополи у ком ће наступе певача аматера оцењивати жири у следећем саставу:

Данка Стојиљковић, Иван Кукољ Куки, Нада Топчагић, Дејан Тејовац и Драган Аксентијевић Ћира.

19 часова

Петровдански концерт у сали Културног центра у Тополи на ком ће наступити КУД „Опленац“ Топола и гостујући ансамбл „Опленац“ из Аделаида, Аустралија.

20 часова

Ревијални део фестивала- концерт на бини у центру Тополе следећих извођача; Данка Стојиљковић, Иван Кукољ Куки, Нада Топчагић, Дејан Тејовац и Драган Аксентијевић Ћира, Стефан Даниловић и Драган Стојисављевић.

Такмичаре и све учеснике програма фестивала народне музике прати оркестар Војкана Јовића „Кобре“, саопштено је из Културног центра Топола.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept