Početna » ДЕЧИЈА НЕДЕЉА 2023. “ВЕЛИКО СРЦЕ ДЕЦЕ СРБИЈЕ”

ДЕЧИЈА НЕДЕЉА 2023. „ВЕЛИКО СРЦЕ ДЕЦЕ СРБИЈЕ“

од Паланка данас
0 Коментар
Као и сваке године, у првој пуној недељи месеца октобра, обележава се Дечија недеља.
Овог пута, у вртићу Ташмајдан потрудили су се да организују културно образовни програм, и још једном подсетимо децу да ИМАЈУ ПРАВА, ДА ЗНАЈУ СВОЈА ПРАВА, а рекреативним активностима покажемо деци, да спорт не сме да буде привилегија, већ право сваког детета.Деца су такође имала прилику да одгледају позоришну представу :“Нака Супербака“, у извођењу наше познате глумице Наде Блам, која је кроз разне животне и драмске ситуације, проналазила најбољи начин за успешно решавање „великих проблема, малих људи“. Поводом ове теме, и у вртићу је организован програм, под називом :“ Деца- деци“, који су извела сва деца, и где су једни друге, обрадовали песмом, игром и рециталом.
Успешно је изведена и омиљена манифестација ПУ: „Чика Јове Змај“ ШЕШИРИЈАДА! Веселом парадом шешира, управо родитељи и деца су приказала своју креативност у њиховој изради.
У складу са овогодишњим слоганом, деца вртића „Ташмајдан“, са својим васпитачима, су на маштовит начин отиснула „ВЕЛИКО СРЦЕ ДЕЦЕ ТАШМАЈДАНА“!! где смо сви уживали…јер сложићемо се…ДЕЦА ИМАЈУ ПРАВО, ДА ЖИВЕ СРЕЋНО И ЗДРАВО!!Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept