Početna » ДЕЛОВИ СЕЛЕВЦА И АЗАЊЕ БЕЗ СТРУЈЕ 9. МАЈА

ДЕЛОВИ СЕЛЕВЦА И АЗАЊЕ БЕЗ СТРУЈЕ 9. МАЈА

од Паланка данас
0 Коментар

Напомена: наведена искључења су претходно била планирана за данас али из оправданих разлога радови су одложени и померени за сутра тј. 09.05.2024.

У оквиру активности на припреми дистрибутивног система за предстојећу сезону и обезбеђивања стабилног снабдевања електричном енергијом, Огранак Електродистрибуција Смедерево, Погон Смедеревска Паланка, обављаће радове на редовном одржавању трафостаница и због тога ће у четвртак 09.05.2024.год. у периоду од 08:00 до 15:00 часова (уз могућност ранијег укључења) без електричне енергије бити корисници у делу Селевца на следећим локацијама:+ у временском периоду између 8,00 – 12,00 часова у трафореону „Кошарна- Точак“ у Селевцу

+ у временском периоду између 9,00 – 13,00 часова у трафореону „Ћурак“ у Селевцу

+ у временском периоду између 10,00 – 14,00 часова у трафореону „Враилак“ у Селевцу

– у временском периоду између 11,00 – 15,00 часова у трафореону „Глоговац“ у Селевцу и

+ у временском периоду између 11,00 – 15,00 часова у трафореону „Трсје“ у Азањи

Електродистрибуција Србије д.о.о. Београд континуирано ради на унапређењу поузданости и стабилности снабдевања електричном енергијом. Највећи део радова је организован без искључења крајњих купаца. Неке активности није могуће спровести без обуставе напајања, због обезбеђења безбедних услова за рад наших запослених. Кориснике молимо за разумевање.

Током трајања радова молимо кориснике да искључе своје уређаје са мреже и да их поново укључе по обнављању снабдевања електричном енергијом У случају лоших временских услова, радови ће бити одложени за други термин, о чему ће корисници бити на време обавештени.

Електродистрибуција огранак Смедерево Погон Смедеревска Паланка

 Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept