Početna » ДЕО ПАЛАНКЕ БЕЗ СТРУЈЕ У ЧЕТВРТАК 30. НОВЕМБРА

ДЕО ПАЛАНКЕ БЕЗ СТРУЈЕ У ЧЕТВРТАК 30. НОВЕМБРА

од Паланка данас
0 Коментар

Огранак Електродистрибуција Смедерево, Погон Смедеревска Паланка изводиће радове на замени стубова и/или реконструкцији дистрибутивне електроенергетске мреже ради унапређења. квалитета напајања електричном енергијом.Због тога ће у четвртак 30.11.2023. год. у периоду од 09:00 до 13:00 часова (уз могућност ранијег укључења) без електричне енергије бити корисници на следећим локацијама: део улице Првослава Kухара у Смед. Паланци и даље зона дуж старог пута за гробље „Kаменац“ са околним мањим улицама.

Електродистрибуција Србије д.о.о. Београд континуирано ради на унапређењу поузданости и стабилности снабдевања електричном енергијом. Највећи део радова је организован без искључења крајњих купаца. Неке активности није могуће спровести без обуставе напајања, због обезбеђења безбедних услова за рад наших запослених. Kориснике молимо за разумевање. Током трајања радова молимо кориснике да искључе своје уређаје са мреже и да их поново укључе по обнављању снабдевања електричном енергијом У случају лоших временских услова, радови ће бити одложени за други термин, о чему ће корисници бити на време обавештени.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept