Početna » ДЕО ПАЛАНКЕ БЕЗ СТРУЈЕ У ПЕТАК 1. ДЕЦЕМБРА ЗБОГ РАДОВА НА МРЕЖИ

ДЕО ПАЛАНКЕ БЕЗ СТРУЈЕ У ПЕТАК 1. ДЕЦЕМБРА ЗБОГ РАДОВА НА МРЕЖИ

У оквиру активности на припреми дистрибутивног система за предстојећу сезону и обезбеђивања стабилног снабдевања електричном енергијом, Огранак Електродистрибуција Смедерево, Погон Смедеревска Паланка, обављаће радове на редовном одржавању трафостанице ТС Ума и због тога ће у петак 01.12.2023.год, у периоду од 09:00 до 10:00 часова (уз могућност ранијег укључења) без електричне енергије бити корисници на следећим локацијама:


-Влајића брдо укључујући и улицу Мукерову и горњи део улице Златиборска са околним мањим улицама Електродистрибуција Србије д.о.о. Београд континуирано ради на унапређењу поузданости и стабилности снабдевања електричном енергијом.

Највећи део радова је организован без искључења крајњих купаца. Неке активности није могуће спровести без обуставе напајања, због обезбеђења безбедних услова за рад наших запослених. Kориснике молимо за разумевање. Током трајања радова молимо кориснике да искључе своје уређаје са мреже и да их поново укључе по обнављању снабдевања електричном енергијом.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept