Početna » ДЕО СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ ЗБОГ РАДОВА БЕЗ СТРУЈЕ 4. ЈУЛА

ДЕО СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ ЗБОГ РАДОВА БЕЗ СТРУЈЕ 4. ЈУЛА

У оквиру активности на припреми дистрибутивног система за предстојећу сезону и обезбеђивања стабилног снабдевања електричном енергијом, Огранак Електродистрибуција Смедерево, Погон Смедеревска Паланка, обављаће радове на редовном одржавању трафостаница и због тога ће у четвртак 04.07.2024.год. у периоду од 09:00 до 9:30 часова (уз могућност ранијег укључења) без електричне енергије бити корисници у делу Смедеревске Паланке на следећим локацијама:Солитер код градске болнице као и у ближој околној зони солитера, односно локали непосредно испред солитера до станова на почетку ул. Кнеза Милоша, затим дуж улице 20. Јули као и потрошачи на почетку улице Златиборска. Електродистрибуција Србије д.о.о. Београд континуирано ради на унапређењу поузданости и стабилности снабдевања електричном енергијом. Највећи део радова је организован без искључења крајњих купаца.

Неке активности није могуће спровести без обуставе напајања, због обезбеђења безбедних услова за рад наших запослених. Кориснике молимо за разумевање. Током трајања радова молимо кориснике да искључе своје уређаје са мреже и да их поново укључе по обнављању снабдевања електричном енергијом У случају лоших временских услова, радови ће бити одложени за други термин, о чему ће корисници бити на време обавештени.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept