Početna » ЕВО КОЈИ СУ НЕРАДНИ ДАНИ ЗА ПРАЗНИКЕ И КАКО СКЛОПИТИ ОДМОР ОД 10 ДАНА

ЕВО КОЈИ СУ НЕРАДНИ ДАНИ ЗА ПРАЗНИКЕ И КАКО СКЛОПИТИ ОДМОР ОД 10 ДАНА

Последњи дан у години 31. децембар је субота и већ тада могу да започну ферије

од Паланка данас
0 Коментар

Новогодишњи празници су нам све ближи,  пар дана нас дели од Нове године и Божића. Многи већ размишљају како да најбоље искористе нерадне дане, и да их споје како би направили мини одмор.

Уколико, још увек нисте одлучила када је најбоље да узмете одмор, ево најбољих комбинација када је право време за то.

Kада говоримо о првој половини године јануар је најидеалнији месец за одмор. Спајањем Ногодишњих и Божићних празника, са добром идејом и са мало „математике“ може се добити одмор и до 10 дана. Добра рачуница, посебно на руку иде родитељима са школском децом имајући у виду и да су они на одмору током предстојећих празника.

Последњи дан у години 31. децембар је субота и већ тада могу да започну празници. Нерадни дани су 1. 2. и 3. јануара и то ако спојимо већ је 4 дана одмора. Радни су 4. јануар, затим 5. и 6. и онда долази нерадан 7. јануар односно Божић који пада у суботу. После Божића, први радни дан је 9. јануар (понедељак).

Практично од 31. децембра до 9. јануара има десет дана и толики одмор је могуће добити комбинацијом нерадних дана, дана викенда и само 3 радна дана која можете узети од одмора.

Нерадни дани у јануару

У другом месецу у години очекује нас још један државни празник. Наиме, 15. и 16 фебруара у Србији празнује се Дан државности. Нерадни дани по правилу су 15. и 16. фебруар (среда и четвртак).

Ово је такође одлична прилика за узимање мини одмора или продуженог викенда. С обзиром да су нерадни дани среда и четвртак, спајањем ова два дана са петком и викендом може да буде сјајна прилика за одмор.

Нерадни дани у фебруару

Ускрс нам стиже у априлу, а са њим и слободни дани. Сваког запосленог за Ускрс следују 4 нерадна дана. 14. 15. 16. и 17 априли ове године резервисани су за Васкрс, а ви поново можете да спојите још пар дана и направите добар одмор за себе и своју породицу.

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept