Početna » Финале пројекта „Промоција олимпијских вредности: поштовање, пријатељство и изузетност“

Финале пројекта „Промоција олимпијских вредности: поштовање, пријатељство и изузетност“

Пилот пројекат „Промоција олимпијских вредности: поштовање, пријатељство и изузетност“ који су реализовали Олимпијски комитет Србије и Министарство просвете, уз подршку Олимпијске солидарности, успешно је завршен!
Пројекат се реализовао у 51 основној школи широм Републике Србије где су учесници имали задатак да пошаљу завршни пројекат на тему „Олимпијски дан”, забаве се кроз физичку активност уз ТренинГО апликацију, као и да се опробају у олимпијском квизу знања.
Најбољих пет школа пласирало се на свечано финале у Београду где су тимови решавали квиз знања, игру меморије, еко задатак, спортски полигон, као и креативни задатак, а догађај је завршен ревијалним извођењем кореографије уз песму „Ђачка заклетва“.
Након узбудљивог надметања, победу је однела ОШ „Олга Милошевић“. Нашу екипу, која је у финалу демонстрирала надмоћ, чинили су следећи изузетни ученици: Петра Павковић, Јован Голубовић, Дамјана Лекић, Теодор Аџић, Ирис Живанчевић, Игњатије Лазић, Вукан Крстић, Анђелија Новковић, Павле Станојевић, Андреј Милошевић, Сара Ненадовић и Сара Георгиев. Екипу су водили учитељи Татјана Јовичић, Јасмина Милић, Сања Стевановић и наставник Милош Димић, док су им подршку пружили директор школе Дарко Димитријевић, педагог Биљана Живковић, учитељ Душан Грашић и многобројна публика коју су чинили ученици четвртог и петог разреда наше школе.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept